HET LEUKSTE KINDERFEESTJE OOIT BOEK JE BIJ BIBA ENTERTAINMENT!!!

Wil jij een feest waar de kinderen nog jaren over praten. Eens een keer iets anders, iets unieks? Zonder dat u daar zelf veel voor hoeft te doen?
Leun lekker achter over en laat mij uw kids vermaken.

Bij mij boekt u een compleet feest voor een duidelijke prijs.

Wat krijgt u hiervoor:
Ik kom vrolijk geschminkt en verkleed aan bij het feestadres.
Er wordt gestart met het opbouwen van de materialen. (dit kan mooi terwijl de kinderen nog bezig zijn met het uitpakken van de kadootjes en het eten van taart of iets lekkers)

Daarna kan het feest beginnen.  Allereerst wordt er gestart met het samen zingen voor de jarige. Waarna ik een prachtige bijzondere feestkroon ga maken van kleurrijke ballonnen voor de jarige. Hij of zij is gelijk het middelpunt en wordt in het zonnetje gezet.

Vervolgens start ik met glittertattoo’s of schminken (wat u zelf vooraf heeft gekozen). Alle kinderen aanwezig komen een voor een aan de beurt. Natuurlijk mag de jarige als eerste kiezen. Er is keuze uit tientallen verschillende plaatjes / designs.

Als alle kinderen een glittertattoo hebben of zijn geschminkt (wat u vooraf heeft gekozen) ga ik verder met het maken van prachtige ballonfiguren voor de kinderen. Alle kinderen mogen zelf weten wat ze willen hebben. Bijna alles is mogelijk van een lieve teddy beer of roos tot een prachtige Elsa prinses of Minion. Of misschien wel een stoere tractor, racewagen of tijger. Ieder kind komt aan de beurt.

Tijdens het wachten tot alle kinderen zijn geweest krijgen de kinderen een kleurplaat en wordt er een kleurwedstrijd gehouden. Wie het mooist gekleurd heeft krijgt na afloop een echte prijs.

Na de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd wordt het tijd om zelf aan de slag te gaan met ballonnen en leren de kinderen zelf nog een ballonhondje te maken.

Als laatste krijgt de jarige als afsluiter nog een prachtig groot ballonfiguur / ballondecoratie. (vooraf aan te geven waar het kind fan van is).

Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu