Ons Aanbod

face

Ballonkarikaturen

Willemijn maakt ballonfiguren die er uit zien als uw gasten.
Uw gast wordt letterlijk nagemaakt. Hoe speciaal is dat.
Geef ze dit mooie unieke kado mee naar huis en zij genieten nog na van uw bijzondere evenement.

BASIC

Eenvoudige ballonfiguren, snel en goed. Veel figuren in korte tijd. Tegen een betaalbare prijs.

Deluxe Sculpturen

Willemijn kan alles maken van ballonnen! Ja, alles. Ieder persoon mag zelf vragen wat hij of zij graag wil hebben. Dit wordt op verzoek gemaakt. De figuren zijn luxe mini sculpturen. Toepasbaar op elk feest of evenement.

brush

Schminken

Wilt u ook dat uw kinderen in het zonnetje gezet worden? Even iemand anders kunnen zijn? Extra mooi en bijzonder. Schminken blijft een grote hit. Ook in combinatie met andere pakketten te boeken.

Glittertattoo’s

De rage van het moment. Alle kinderen zijn er dol op. En ze blijven ook nog eens 3 tot 7 dagen zitten. Extra lang genieten dus. Er is een ruime keuze uit verschillende designs.

thumb_up

Ballondecoraties (zoals bogen en pilaren)

Ook maken wij in de regio Tilburg-Bladel-Eindhoven ballondecoraties aan. Deze worden ter plaatse gemaakt. Vooraf wordt er in een vrijblijvend gesprek samen met u gekeken naar uw wensen en wordt een passende offerte aangeboden.

Contactclown

Wij zijn gespecialiseerd in het werken met speciale doelgroepen zoals verstandelijk gehandicapten en dementerende ouderen. Contact maken staat hierbij centraal. Ballonnen kunnen daarbij als middel worden ingezet.

school

Workshops

Wij geven ook workshops in ballonvouwen. Dit op kan op locatie of bij Biba Entertainment in Bladel. Volwassen en kinderen vanaf 8 jaar.
Prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

redeem

Ballon kado

Via onze webshop www.luchtigkado.nl bieden wij u de mogelijkheid om een kado te bestellen gemaakt van ballonnen. Erg bijzonder en altijd erg gewaardeerd. U kunt dan zelf eventueel nog een envelop met geld of een cadeaukaart erbij stoppen. Deze ballon kado’s worden niet verzonden, maar kunt u op afspraak afhalen in Bladel of Tilburg.

 

Bel onze telefoniste vandaag nog op 0497-794505 of Email ons  info@bibaentertainment.nl

Wij maken van elk feest of evenement een onvergetelijke dag. Grijp je kans en boek vandaag nog een unieke belevenis.

De volgende klanten gingen u voor

Menu