MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap.

Willemijn Craens – Hendrikx

Ballonartiest / Schmink / Glittertattoo’s / Decoratie

Ik ben in 2008 gestart met het bedrijf. Toen nog als Contactclown Biba.
Ik heb tijdens mijn opleiding SPW 4 Activiteitenbegeleiding / woonbegeleiding de specialisatie clown voor dementerende ouderen en verstandelijk gehandicapten heb gevolgd. Waarna ik dus mijn bedrijf begonnen ben. Als contactclown. Helaas begon de crisis en hadden instellingen geen geld meer om mij in te huren. Ik wilde mijn bedrijf blijven behouden dus besloot om een zakje ballonnen, een pompje en een boekje te kopen en ging aan het oefenen. Al snel kreeg ik het in de vingers en stond mijn eerste boeking gepland.
Nu bijna 10 jaar later is het aanbod uitgebreid met schminken, glittertattoo’s, ballondecoraties maar ook dansen en knutselen zitten er aan te komen.

Daarnaast ben ik in maart 2017 gestart met Luchtigkado.nl
Hiermee maak ik ballondecoraties en persoonlijke kado’s met mensen met een verstandelijke beperking.
Een uitlaatklep voor mij om mijn ervaring in de gehandicaptenzorg en mijn passie met ballonnen en creativiteit te combineren.

Daarnaast werk ik ook nog als oproepkracht in de gehandicaptenzorg. Ik ben een bezige bij en daardoor vaak telefonisch niet bereikbaar. Bij de vaste telefoonlijn krijg je dan ook een telefoniste aan de lijn die de boodschap vervolgens aan mij doorgeeft waarna ik per mail contact met u opneem. Wel kun je me via what’s app of via e-mail direct bereiken. Ik probeer dan zo snel mogelijk hierop te antwoorden.

Dominique

Glittertattoo’s

Dominique is een bijzonder creatieve dame die eenvoudige ballonfiguren maakt bij Biba Entertainment basic.
Ze heeft al jaren lang ervaring bij de scouting en geniet ervan om de kinderen blij te maken.

Gijs Craens

Glittertattoo’s / Decoratie

Gijs is mijn man. En helpt me bij het ontwikkelen van grote decoratie opdrachten. Ook gaat hij soms mee om glittertattoo’s te zetten.

Camilla Maas

Glittertattoo’s

Camilla is een vrolijke spontane meid. Camilla is een ster in het zetten van glittertattoo’s. Ze doet dit al enkele jaren en is erg lief voor de kinderen.

Sanne

Glittertattoo’s

Sanne is een enthousiaste vrolijke dame die eenvoudige ballonfiguren maakt bij Biba Entertainment basic. Ze heeft al jaren lang ervaring in de kinderopvang en bij de scouting en is daarmee een waardevolle aanvulling van ons team.

Heeft u er net zo’n zin in als ik?

Had ik al gezegd dat ik het geweldig vindt om bij u te komen? Dus wees niet verlegen en boek mij voor uw feest!

Onze Vestiging

Gevestigd in Bladel (Noord-Brabant).
Vanuit hier rijd ik met mijn bus het hele land door voor optredens.

Aan huis heb ik een hele grote ruimte waarin ik ballondecoraties en persoonlijke ballon kado’s maak. (www.luchtigkado.nl)

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.