Anne-Wil Vissers
Anne-Wil Vissers
2017-11-02
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Biba Entertainment
Average rating:  
 11 reviews
 by A Schilter
Clown Biba hoort thuis op elk kinderfeestje!!

Clown Biba schminkt en draait ballonnen als de beste. Ze is inmiddels vaste gast op onze feestjes 2x per jaar en al sinds 3 jaar. En ze is fantastisch met de kinderen. De allerkleinsten komen ook graag bij haar op de stoel of voor een ballon. Eind juni is ze weer bij ons en kijken we weer uit naar een volmaakt feestje!!

 by Yvonne van Limpt
40 jaar getrouwd

Ons feest is mede door Willemijn zeer geslaagd; allereerst was het al een verrassing dat zij voor 4 kindjes en een baby een uur wilde komen, zij heeft hen uitstekend vermaakt, ook volwassenen waren onder de indruk . Zij kreeg het voor elkaar dat zelfs de kleinzoon die nooit iets van schmink oid. wil weten toch de Marschall van Paw Patrol op zijn gezichtje liet zetten. Ook de tattoos waren prachtig en zeer kundig aangebracht. De ballonnen werden naar wens gemaakt en waren zeer herkenbaar, de kleinkinderen hebben er thuis ook nog veel plezier aan beleefd. Willemijn laten komen was een groot succes en een echte aanrader

 by Quirine

Fantastisch feest gehad, oa door Biba Entertainment!
Nog nooit zo'n mooie ballonfiguren en glittertattoo's gezien!!
Een aanrader!!

 by helma
feestje

Heel goed. Voor herhaling vatbaar.

 by Denise Boon

Willemijn heeft tijdens de Rode Kruis IJsdaging gezorgd voor prachtige schmink bij onze deelnemers die het ijs op gingen. Wat een vrolijk gevoel gaf dat! Iedereen was er heel enthousiast over. Hartelijk dank!

 by Hugo Maas

Een harstikke flexibele en meedenkende ballonnenclown waar we tijdens onze Kermismiddag veel plezier aan hebben beleefd. Hartstikke veel kinderen werden verblijd met een kleurrijke ballon. Prachtige creaties! Een 'optreden' met met veel aandacht voor details en de kinderen! Toppertje 🙂

 by Thea vd Berk
Mooie creaties

Onze hartelijke dank voor de gezellige middag, ik heb verschillende leuke creaties naar buiten zien gaan, de kleinste onder ons hebben een leuke middag gehad
Top

 by Shirley
Beste kinderfeest ooit!

Mama, dit is mijn leukste kinderfeestje EVER! Ik vind de ballonnenmevrouw erg lief en ze ziet er ook heel mooi uit. Mijn dag kan niet meer stuk, dit had ik echt nooit verwacht. Wat een verrassing! Dankjewel voor alle mooie ballonnen.

 by J.Sweens
Ballonnen Zwarte Piet

Clown Biba is door ons als personeelsvereniging tweemaal ingehuurd. Zij stuurde haar "alter ego" Zwarte Piet, die als ballonnenpiet de kinderen entertainde totdat de sint en zijn gevolg hun intrede deden. Wij zijn enthousiast over de professionaliteit, de aankleding (met name voor de Zwarte Piet erg belangrijk), en de interactie met de kinderen. Rustig, met alle aandacht voor alle kinderen zorgt zij ervoor dat de kinderen met het gewenste ballonnenfiguur tevreden zijn. Kinderen tevreden, ouders tevreden, wij als personeeslvereniging tevreden.
Biba is een aanrader!

 by taams
Geweldig

Lieve clown Biba,
Onze dochter heeft het nog steeds over je omdat je zo leuk hebt opgetreden tijdens haar verjaardagsfeestje op 17 februari. Ze is nog steeds helemaal ballonnengek. Ik heb een ballonnenset gekocht en samen met onze andere kinderen maken we nog steeds allerlei figuren, vooral veel hondjes. Heel erg bedankt voor het fantastische optreden! Je was heel betrokken bij de kinderen en maakte de mooiste creaties. Dank!!

 by Peter Swaanen
Reusel Kermis

Biba Entertainment heeft al diverse keren opgetreden tijdens de kermis van Reusel. Zowel op zaterdagmiddag als op dinsdag (tijdens de gehandicapten-uurtjes) weet zij de bezoekers te boeien en te verrassen met allerlei kunstzinnig gevormde ballonfiguren. De prijs/kwaliteit-verhouding is uitstekend, zij is altijd ruim van tevoren aanwezig en houdt zich aan haar afspraken. Wij bevelen haar dan ook van harte aan.