Welke gelegenheid?

WIJ VERMAKEN DE KIDS. JIJ DE OUDERS!

Leuk zo’n feest of event, maar wat doen we met de kinderen?

Wij helpen je door te zorgen dat de kinderen het prima naar hun zin hebben op jullie (bedrijfs)feest of open dag. We bieden verschillende activiteiten aan en maken een maatwerk plan. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent en geen uren hoeft te spenderen om iets leuks te regelen.

0
Tevreden klanten
0
Gebruikte ballonnen
0
Enthousiaste kinderen
0
Jaar ervaring

Voor welke feesten en events kunnen wij jullie inhuren?

Bij heel veel events kan ons entertainment een mooie invulling zijn. Dit hoeft niet alleen bij kinderen maar kan ook om de volwassenen te vermaken. Denk bijvoorbeeld aan het maken van ballonkarikaturen van je medewerkers tijdens het jaarlijkse personeelsfeest of het aantrekken van klanten bij je beursstand.

Open dag

Als je een open dag organiseert op je bedrijf dan wil je dat iedereen de tijd heeft om jouw bedrijf te leren kennen. Hoe leuk is het als er ook voor de kinderen leuke activiteiten aanwezig zijn waarbij ze zich vermaken en ook gelijk wat van het bedrijf leren kennen. Vraag naar onze mogelijkheden voor een maatwerkplan voor jouw bedrijf.

Familiefeest

25 jaar getrouwd, jubileum, samen honderd, familie reünie… allemaal redenen voor een familiefeestje. Ook daar zijn we een graag geziene gast om de kinderen en volwassenen te vermaken. Kijk je ogen uit hoe we binnen korte tijd de meest bijzondere creaties in elkaar draaien.
Of wil je ook glittertattoo’s en de knutseltafel en lego tafel daarbij om het feest compleet te maken. Wij brengen het graag voor je mee.

Opening winkel / pand

Een nieuw bedrijfspand of nieuwe winkel mag niet ongemerkt voorbij gaan. Graag helpen wij je om er voor te zorgen dat het opvalt en dat het mensen naar je nieuwe plek toe trekt om het te leren kennen. Dit doen we graag door een maatwerk balloncreatie te maken en te zorgen dat er ook voor de kinderen iets leuks te doen is.

Medewerker in het zonnetje

Hoera 25 jaar in dienst. Dat mag niet ongemerkt voorbij gaan. Of met pensioen, laten we dan zeker wat leuks doen! Iets bijzonders laat de persoon in kwestie zich extra speciaal voelen. Wij komen graag langs om een speciaal momentje te creëren. Vraag naar de mogelijkheden.

Seizoensactiviteiten

Met sinterklaas, kerst, halloween, carnaval, zomer bbq etc. wil je ook met jouw bedrijf of winkel iets leuks doen. Laat ons de kinderen vermaken zodat de ouders tijd hebben voor jou. Ieder jaar zullen zij allemaal weer uitkijken naar dit jaarlijkse event. Want dat zijn de leukste momenten van het jaar. Voel de fijne sfeer, gezelligheid, mooie aankleding en top entertainment. Wanneer ga jij ons inzetten?

Beursstand

Laat je beursstand opvallen door een grootse creatie te laten maken passend bij jouw bedrijf waardoor de stand er ECHT uit springt. En laat Willemijn als ballonartiest nog extra mensen naar de stand trekken. Het zal je verbazen hoeveel mensen daar interesse voor hebben.

Kinderverjaardag

Een verjaardag van een kind. Dat kun je niet zomaar voorbij laten gaan. Wordt het een thema feest? Ik pas me hier graag op aan. Maar uiteraard is de keuze reuze. Verras de kinderen op het feestje en de anderen aanwezigen met prachtige ballonnenkunst.

Teambuilding

Jij wilt iedere keer weer iets unieks op de teamdag. Iets wat zorgt voor verbinding. Wat om creativiteit en samenwerking vraagt. Wij hebben een super mooi concept waarin wij je meenemen in de bijzondere wereld van ballonvouwen. Een vrolijke workshop waarin je meer leert dan alleen de ballonvouw skills. Vraag ons wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Hoe we werken:

  1. Vul het boekingsformulier in op de website.
  2. Wij checken de beschikbaarheid en vertellen je meer over de mogelijkheden.
  3. Je maakt de boeking definitief en wij leggen de datum en opdracht vast.
  4. Zodra de datum nadert hebben we nog even contact zodat alles soepel verloopt.
  5. Op de dag van het optreden zijn we zo’n 15-10 minuten vooraf aanwezig. En kunnen vrijwel gelijk starten.
  6. Wij vermaken de kinderen en volwassenen met ons entertainment zodat jij rustig in gesprek kunt gaan.

Als je ons boekt voorkom je de volgende problemen

Je voorkomt dat de kinderen zich vervelen. Gillend rond gaan rennen of gaan spelen met items waarmee niet gespeeld mag worden.

Je voorkomt dat de kinderen irritatie opwekken bij de ouders en anderen aanwezigen. Je wilt niet dat mensen zich niet fijn voelen of ongemakkelijk.

Je voorkomt dat mensen snel naar huis gaan en geen rust meer hebben om verder te kijken of te praten. Je wilt juist dat ze alles in zich opnemen.

Biologisch afbreekbaar

Wij werken met biologisch afbreekbare ballonnen. Maar ondanks dat wensen wij nog dat de ballonnen niet in de natuur terecht komen. En vragen wij onze klanten om de ballonnen na het event door ons op te laten halen of zelf bij het restafval te doen. Op de site van PEBA lees je meer over ballonnen en het milieu. De makers van de Sempertex en Qualatex ballonnen die wij gebruiken zijn lid van PEBA.

Maak een ander blij

Voor elke opdracht boven de €500,-  gaat en €10,- in een aparte pot. Hiervan verzorgen wij  1 x per kwartaal balloncreaties voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in de tehuizen in de regio. Door een boeking bij ons te doen maak je niet alleen jezelf blij, maar gun je ook een ander het geluk van een ballonattentie.

Voorkom beeldscherm zombies

Door ons te laten komen op jouw event kunnen de kinderen weer even creatief bezig zijn en iets anders doen dat een beeldscherm voor hun neus. Echt contact maken, samen spelen, nieuwe dingen ervaren en mooie herinneringen maken voor later.

Biba Entertainment
Average rating:  
 0 reviews