Corona feest, wat kan er WEL

Je wilt een corona feest of evenement gaan organiseren de komende maanden. Maar door de corona regels vraag je je af of dat wel kan. Want wat kun je dan doen, en kan je biba entertainment daar wel voor inschakelen?

Jazeker, dat kan! Wij hebben verschillende mogelijkheden om onze optredens en decoraties gewoon door te kunnen laten gaan in deze tijd. We kunnen vrijwel alles gewoon uitvoeren. We maken gebruik van aanreik netten op afstand, spatschermen of andere hulpmiddelen. En reinigen tussentijds extra onze materialen.
Een corona feest is er een die je nooit meer zult vergeten!

Wat kun je doen voor je prive feest:

  • Kinderfeestjes thuis met max. 6 gasten boven de 12 jaar.
    Laat je feest door ons compleet in thema aan kleden. Nog voordat het begonnen is dus zonder publiek. En laat ons ook gelijk op het feest zelf komen om de kids te entertainen, zodat ze het gaafste feestje ooit meemaken waar ze nog jaren over praten.
  • Ook kunnen bruiloften, kraamfeesten en verjaardagsfeesten in een horeca gelegenheid gevierd blijven worden.
    Wij komen dan graag contactloos de boel versieren. En tijdens het feest verrassen we graag de kinderen en volwassen met ons mooie entertainment.

En voor bedrijven en winkels:

  • Denk aan (her)openingen van je winkel of bedrijfspand. Of organiseer een speciale actie/feest week. Laat jou bedrijfspand eruit springen met onze maatwerk ballondecoraties en gebruik onze XL openingsschaar voor een uniek moment.
  • Boek bij ons een Interactieve workshop ballonvouwen voor het pauze moment in je (online)vergadering. Ook dit kunnen we allemaal op afstand en volgens de regels. En het kan zelfs online, via jullie meeting. Vooraf sturen we de benodigde materialen toe naar je medewerkers en via de webcam bieden we de live workshop aan. Waar je teamleden een prachtig moment van ontspanning hebben en de gemaakte ballonnen gelijk kunnen delen en showen aan hun thuisfront.
  • Organiseer een koopzondag met een interactieve rondloop act van ballonnen. Dit zal de bezoekers doen verbazen, en laten genieten. Ook kunnen we de act een presentje aan laten bieden namens de winkeliersvereniging (op 1,5 meter).
  • Je kunt een jubileum ballondecoratie laten bezorgen bij je medewerkers thuis of op de werkplek. Hiermee kun je iemand echt in het zonnetje te zetten. En wij kunnen contactloos bezorgen, dus daarover hoef je je geen zorgen te maken.
Blijf genieten van het leven en het leven vieren op jouw corona feest!

Klik hier en neem contact met ons op voor meer informatie.

Optreden op afstand, corona feest. 1,5 meter. Ballonartiest Covid 19.
Ballonartiest Biba Entertainment, 1,5 meter afstand, corona feest.

Wil je weten welke regels er vanuit de overheid gelden? klik dan hier

afstand, anderhalve meter, ballondecoratie, biba entertainment, corona, corona feest, entertainment
Vorig bericht
Voorlopig gewoon open, geen vakantie gepland.
Volgend bericht
Nieuw entertainment op 1,5 meter afstand

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.